torsdag 22 december 2011

Må julen komma

En tidig morgon som innebar massa stress. Packa väska, köpa hygienartiklar, upp till sjukhuset, till morfars avdelning, lämna jacka, springa till mormors avdelning, lämna hemnyckel, stämma av läget, till apoteket, handla Panodil (gubben ska max dos men får inga recept! 20 tabletter räcker ju länge), tillbaka till bilen, åka till Rosenbad, lämna grejer, prata med sjuksköterska, prata med morfar, uppdrag avklarat!

Morfar är i tryggt förvar och vid relativt gott mod. Han förstod dock inte varför han var tvungen att flytta när han hade det så bra där han var.
Mormor mår gott hon med. Avslutade nyss ett 30 min långt samtal med en tant som sprudlade av energi. Det var längesedan hon lät så pigg. Gott att hon är tillbaka i matchen igen. Synd att morfar ska suga alla energi ur tanten dock. Visst ett hb på 80 har väl gjort sitt också men hon har vart nedstämd och trött på rösten länge.
Nu är i alla fall tanten hemma hos sig och går och myser. Köttbullar ska göras berätta hon. Gardinerna ska hon pynta med rosetter för att byta dem orka hon inte. Gav henne stränga order om att ta det lugnt, får se om hon lyssnar.

Nu har jag alla julklappar i tryggt förvar. Vet inte om jag är nöjd med klappen till jobbet... Men men det var svårt att hitta nåt. Min motivation och ork var tyvärr nere på noll. Men nu är orken på tillbaka vägen efter 2 timmar sömn på soffan, välbehövligt.

Berättar om badrummet i ett inlägg lite senare ikväll..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar