söndag 18 december 2011

Helgen som var

Det har varit en fin helg i det stora hela. Började men after work tillsammans med några kollegor samt några vänner till dem. Trevligt var det. Efter after worken åkte jag och killen hem till några av hans vänner och drack glögg, skrattade och umgicks. Också väldigt trevligt.

Större delen av gårdagen spenderade hemma hos far med sambo. Alla barnen samlades och likaså farmor. Bjöds på kalkon. Tomten kikade in. Lille Z på 11 månader fick träffa tomten för första gången. De berörde honom inte värst mycket, snörena på paketen var mycket roligare =). Helt underbar kväll vart det.

Idag har jag varit på "Modell för en dag" tillsammans med pappas sambo och hennes dotter. Gött att bli lite sminkad och fotograferad. Egoboost.

Sen verkar det vara lite "fuljobb" i badrummet också. Killen har haft dit en kompis som förr jobbat som kakelsättare. Hon bara skaka i huvudet och fundera över va fan de gjort. Nu är killen där med ytterligare en person och kollar.. Ja, man kan ju undra när denna historia ska ta slut..

Avslutar men en roligare sak. Morfar hade i lördags morse ringt hem till mormor och varit helt klar i skallen! Bitter som jag är sa jag att man inte ska ta ut nåt i förskott.. Men det håller i sig. Idag hade han sagt att det har känt som han befunnit sig i en mardröm i flera dagar. Ska bli kul att träffa honom imorgon innan jobbet. Längtar verkligen.
De tror att han antigen blivit förgiftad av Tradolan eller haft en uvi.

1 kommentar:

  1. Åh, tradolan, den gamla godingen! Den har jag sett mycket elände av och ger aldrig den på generell ord till personer över 70! Kan inte förstå att den serveras så godtyckligt! Hoppas det var den, verkligen

    SvaraRadera