torsdag 22 december 2011

Badrummet

Vilken del i ordningen tro? Problemet just nu är att de har ju valt att gjuta upp golvet då det inte gick att bila.
Igår va älsklingen där och mätte. Hela 12 cm är golvet upp gjutet! Sedan ska de ju lägga på plattor osv vilket kommer göra ytterligare någon cm. Vi har ifrågasätt detta men de har bara ryckt i axlarna åt oss och inte fatta vad vi anser vara ett problem.
Älsklingen och hans far har ringt runt till kunniga människor och alla skriker typ rätt ut "Va fan har de gjort". Känns ju tryggt.
Idag åkte Älsklingen till berörda firma för att prata med dem face to face. Kan ni gissa vad "byggherren" gjorde? Jo, den jäveln skratta älsk rätt i ansiktet. Ägaren hade typ hoppat och skrikit åt älsk som lugnt bett honom lugna ner sig och förklara. Tydligen något om något bjälklager.
Nu har vi i alla fall bett dem att inte röra vårt badrum förrän efter nyår.

Älsk har ringt till den före detta grannen som gjort om sitt badrum för några år sedan. Konstigt nog har inte han 12 cm högre golv i badrummet, för där hade de kunnat dra om rören genom någon enklare variant av bilning. Vi var även och hälsa på hos nuvarande grannen och nog är golvet i hallen och badrummet i samma höjd. Jäkligt märkligt.

Imorgon ska vi ringa rådrummet och höra om man kan få hjälp på något sätt.

Och vill ni veta en sak? De kan inte fatta att vi är missnöjda med denna höjdskillnaden. 12 jävla cm innan plattor! De kan ju få köpa lägenheten av oss sen om de så gärna vill ha den höjden in till badrummet.

Bilder
Just det, glömde berätta att ballofixerna numera bor UNDER golvytan!

Så här fint pluggar man in rör och gjuter in i väggen.

Höjdskillnaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar