onsdag 11 januari 2012

Har inte något att förtälja egentligen vill mest visa livstecken. Eller nu kom jag på! Helt otroligt det gick att bila golvet i badrummet ned till plattan utan att hamna hos grannen. Tur att man har fina grannar. Gubben under är lite nyfiken av sig och hade tydligen varit upp och kolla på när de jobbade. Och de hade börjat tala om att de inte skulle bila mer för de va oroliga för alla rör i golvet. Då hade gubben sagt ifrån. Finns inga rör i golvet i kåken tydligen, allt går i väggarna så det är därför det är dubbelvägg mellan badrummet och vardagsrummet. Tur att vi har S-O =) Nu är golvet 18 cm lägre än innan ;) Det ska ju uppåt igen men det blir ju en jäkla skillnad om man jämför med "den lätta vägen".

Han som bilade ur golvet hade också blivit utfrågad av S-O. Han va tydligen anställd för att göra om felarbeten firman ställer till med =P Bättre å göra rätt först kanske?

Annars rullar väl allt på relativt bra. Morfar var pigg idag, ända tills han blev trött då tryter humöret snabbt. That´s life.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar