onsdag 31 december 2014

2014

Året är snart till ända. Känns som 2014 har varit bergodalbanas år. Mycket djupa dalar har det varit och de kommer fortfarande ibland men hoppas de ska vända nu när 2015 gör entré.

Nån resumé blir det inte här inte för jag har noll koll på vad som hänt i år egentligen.

Men jag kan berätta att den 24 september ändrade livet för alltid. Dagpass på jobbet. Vi va mkt folk och jag passa på att ringa gynmottagningen då vårdcentralen tyckte mina problem med mensen (har spökat värre än värst detta år) krävde specialistvård direkt. De hänvisade mig att skriva egen remiss och den knåpa jag ihop å skicka in. Tanten i luren fråga om jag inte kunde va gravid vilket jag neka, får ju liksom inte ens utslag på ägglossningstesten. 

Väl hemma tog jag ett sedvanligt ÄL test och tänkte va fan jag tar väl ett gravtest när jag ändå är igång. 5 min senare kliver jag in i badrummet och finner dubbla streck på båda testen!? Lite glädjeskutt inombords som sedan dämpades snabbt. 
Ja, efter detta har de verkligen vart ännu mer bergodalbana men nu är går banan plant och på hög höjd å allt känns bra. Så nu sitter man här hemma i soffan mätt, belåten och gravid i v 18. 
Om 8 dagar är det dags för ultraljudet, spännande å skrämmande. 

Nu blickar vi frammåt och hoppas junimånad kommer fort. 
Fast jag kommer få snooza bebis redan i februari hos en av mina bästa vänner. Usch va hon kommer bli trakasserad när jag går hem på havandeskap :-)



1 kommentar: